๐„๐๐€ ๐ข๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ž๐ž๐ซ๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค: ๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฌ๐ ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž ๐ณ๐จ๐ซ๐ 

Bij ENA zijn we altijd op zoek naar manieren om onze zorg te verbeteren en nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze bewoners en cliรซnten. Daarom introduceren we het ๐˜š๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ. Dit gesprek voeren we met alle bewoners en cliรซnten die zorg en ondersteuning van ENA ontvangen. Samen bespreken we wat zij zelf kunnen, welke vaardigheden ze opnieuw willen leren, waar familie en naasten bij kunnen helpen, en welke zorg en ondersteuning onze collega’s bieden.
Het doel van dit gesprek is om een passende vorm van zorg te vinden die het gewone leven zo goed mogelijk benadert.

๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป
Familie en naasten spelen een cruciale rol in het leven van onze bewoners en cliรซnten. Tijdens het Samenzorggesprek worden zij betrokken om samen de wensen en behoeften van hun dierbare in kaart te brengen. Dit gesprek biedt een mooie kans om te bespreken hoe familie en naasten verder kunnen bijdragen aan het welzijn van hun dierbare, en hoe wij als zorgverleners samen kunnen werken. Zo blijven we bij alles wat we doen het gewone leven vooropstellen en doen we recht aan wat iemand nodig heeft.

Scroll naar boven